Onze Expertises

Met groot respect voor de tradities die behoren bij onze ambacht staan we ook open voor moderne technieken. Op deze manier kunnen wij u altijd een vakkundig en duurzaam resultaat bieden. Dit betekent ook dat we u vele verschillende mogelijkheden kunnen bieden als het aankomt op uw stucwerk.

Hieronder ziet u een samenvatting van verscheidene diensten die wij u kunnen aanbieden. Ieder project staat voor een unieke uitdaging. In een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met u precies de juiste diensten voor u achterhalen. Ook kunt u bij ons terecht voor kleuradvies.


Pleisterwerk

Pleisterwerk is een verzamelnaam voor allerlei soorten (sier-) stucwerk, zoals miniputz, marmerpleister en granol. Meer specifieke soorten van pleisteren zijn onder andere schuurwerk en spachtelputz. Pleisterwerk is dus verkrijgbaar in een zeer breed scala aan materialen, technieken en toepassingen. Voor iedere omgeving hebben wij de perfecte toepassing.

Spachtelputz

Een veelgebruikte afwerkingsmethode is spachtelputz. Dit is een sierpleister op kunststofbasis en heeft een mooie korrelstructuur. Deze stucsoort is verkrijgbaar in een korreldikte van 1 tot 4 millimeter en u kunt elke gewenste kleur kiezen. Ook is spachtelputz heel eenvoudig overschilderbaar. Spachtelputz kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Raapwerk

Uw ruwe wanden en plafonds worden weer egaal en strak door middel van raapwerk. Met behulp van gipsmortel, dan in dikte kan verschillen van ongeveer 5 tot 50 millimeter, kunnen we alles weer strak maken. U kunt door middel van raapwerk ook een scheve muur weer recht maken. En deze stucmethode is uitermate geschikt voor de afwerking van vochtige ruimtes.

Spackspuiten

Spackspuiten is zeer geschikt voor nieuwbouw en renovaties. Deze relatief goedkope, maar kwalitatieve en decoratieve methode wordt tegenwoordig vaak toegepast in allerlei panden. U kunt kiezen uit allerlei kleuren en diverse korreldiktes. Spack wordt met een machine aangebracht, waardoor u een egaal en strak resultaat kunt verwachten.

Schuurwerk

Schuurwerk ik verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van 3 tot 5 millimeter. Deze stucsoort heeft een bijzondere structuur, ontstaan door het samenvoegen van gips met fijn zand. Bij de eindafwerking wordt een uniek effect gecreëerd dat uw ruimte een fraaie sfeer geeft. Bij schuurwerk hoeft niet meer geschilderd worden en het is ook toe te passen in de badkamer.

Ornamenten

Als stukadoorsbedrijf zijn wij ervaren in het bevestigen van lijsten en ornamenten. Onze specialisten kunnen allerlei soorten en maten voor u aanbrengen, op secure en zorgvuldige wijze. Met lijsten en ornamenten geeft u uw woning extra karakter en kunt u een eigen sfeer creëren. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die Martin de Groot u kan bieden.


Stucadoorsbedrijf Martin de Groot
06 407 706 50
info@martin-stukadoor.nl
  • Binnen 48 uur een huisbezoek

  • Saust altijd alle muren

  • 5 jaar garantie op al ons werk